Ga je mee naar buiten? Of blijf je liever binnen?

Balans houden in je agenda, terwijl er zoveel leuke dingen zijn. Nu het jaar weer op z’n eind loopt ben ik druk bezig met het inplannen van de trainingen en cursussen voor 2020. De ruimte voor de trainingen is al gereserveerd en de komende weken ben ik op ontdekkingstocht naar nog meer leuke en verrassende plekken om te wandelen.

Binnen of buiten, wat je ook kiest, je leven wordt een stuk leuker als je start met mindfulness. Mindfulness zorgt voor minder stress, betere concentratie, meer energie en meer rust en ontspanning. Hierdoor ga jij je een stuk minder druk maken en krijg je rust in je hoofd.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ik geloof erin dat jij het meeste leert als jij kiest wat bij jou past. Individuele coaching of training in groepsverband. Buiten in de natuur of in de stad. Of juist lekker binnen, in mijn sfeervolle trainingsruimte. In alle gevallen coach ik met gebruik van mindfulness, NLP, yoga en ademhalingsoefeningen. Altijd op een praktische en toepasbare manier, geen zweverig gedoe.

Gezond van buiten begint van binnen

Ga je mee naar buiten?

Wandel dan lekker eens met mee met de Mindful Walk cursus. In 5 lessen van 1,5 uur gaan we lekker wandelen, doen praktische ademhalings- en mindfulness oefeningen en gaan vooral veel fun maken. De Mindful Walk cursus start meerdere keren per jaar, op maandagavond of woensdagochtend. Lekker tot jezelf komen in groepsverband, zonder je verhaal te doen. Na de wandeling ga je met meer energie en rust in je hoofd naar huis.

Of blijf je liever binnen?

De 8-weekse Mindfulnesstraining wordt gegeven in het warme, sfeervolle Centrum van Alphen. Tijdens deze training gaan we iets meer de diepte in. Je krijgt uitleg over mindfulness, een fijn werkboek en natuurlijk doen we veel oefeningen. Mindfulness is immers een vaardigheid, je kunt het leren door te oefenen. Rust in je hoofd, minder piekeren, beter omgaan met lastige situaties en je leven weer in balans.

Zo’n groep, dat is niks voor mij.

Soms spelen er dingen die je liever niet wilt delen in een groep. Of zijn de prikkels van de groep teveel voor je, bijvoorbeeld als je (herstellend van) een burnout bent. Toch wil je de balans terug in je leven, meer energie weer rust in je hoofd. Dan is het individuele coachingstraject in de buitenlucht iets voor jou. Want als je iets wilt veranderen, dan zul je in beweging moeten komen. Als je op de bank blijft zitten gebeurt er niks. Tijdens dit individuele traject ga je aan de slag met mindfulness en je mindset, terwijl je tegelijkertijd je energielevel verhoogt door te wandelen. Gedurende zes wandelafspraken staan jij en jouw doel(en) centraal. Altijd afgestemd op wat bij jou past. Je leert weer luisteren naar de signalen van je lijf en je eigen grenzen herkennen en aangeven. Het resultaat? Rust in je hoofd, rust in je lijf. Balans.

Help ik weet het niet!

Soms is het lastig kiezen wat jij nodig hebt om weer in balans te komen. Geen nood!

Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 30 minuten met mij. Ik denk graag met je mee over wat voor jou een passende oplossing is. Oh ja, zet je makkelijke schoenen dan vast klaar. Als het even kan maak ik graag kennis met je tijdens een korte wandeling. Zo kun je meteen ervaren of wandelcoaching iets voor jou is.

Hartelijke groet,

Natascha van der Klooster

www.gietervolgeluk.nl

natascha@gietervolgeluk.nl

(06) 54248767