Alle ervaringen van enthousiaste deelnemers

Mijn grootste probleem was om dingen los te laten, aan mijzelf denken en minder snel te stressen. Ik zat niet lekker in mijn vel. Na het volgen van de training is het erg fijn om nu dingen los te kunnen laten. Natascha is vrolijk, nuchter en openhartig.

Samanta

Mindfulness training, februari 2019

Ik ben gestart n.a.v. overspannenheid, mijn leermomenten waren het doorbreken van de automatische piloot, rust vinden in de meditaties en gedachten zijn geen feiten. Natascha goed is voorbereid, heeft een ontspannen houding heeft en het werkboek is erg behulpzaam.

Hanneke

Mindfulness training, februari 2019

Ik ben met de mindfulnesstraining gestart omdat ik mijn eigen leven wil leiden, en meer bewustwording wil krijgen hoe om te gaan met dagelijkse zaken. De grootste winst voor mij is het omgaan met moeilijkheden. Deze training is een verrijking van hoe om te gaan met jezelf, te leren dealen met het leven, waar dan ook.

J.

Mindfulness training, februari 2019

Natascha, jij bent vrolijk, nuchter en laat anderen zijn wie hij/zij is. Onrust en slecht slapen is voor mij de reden dat ik gestart ben met de mindfulnesstraining, ik heb het meest gehad aan de meditaties en de de 7 termen van mindfulness.

Dita

Mindfulness training, februari 2019

Door de mindfulnesstraining heb ik meer rust en balans gevonden. Ik zou iedereen die een mooie persoonsgroeiende training wil volgen deze training aanraden.

Tamara

Mindfulness training, februari 2019

De sessies met jou hebben me een boost gegeven. Ik ben op de goede weg (terug).Ik zeg nog regelmatig tegen mezelf dat ik het waard ben om goed voor mezelf te zorgen. Dat werkt!

I.V.

Individuele coaching, december 2018

Balans is voor mij het terugvinden van tijd. Door de training heb ik nu vaak meer rust en bewustwording van waardevolle gebeurtenissen in mijn leven. Het is vergelijkbaar met een dag waarop de klok terug wordt gezet en je elk uur weer verrast wordt dat er nog zoveel tijd is. Wat een lekker gevoel is dat. Ik kan de training aanraden voor iedereen die de interne klok wel eens stil wil zetten.

Eline

Mindfulness training, december 2018

Wil jij ook jouw ervaring delen?

6 + 12 =

Onlangs de 5 weekse Mindful Walking cursus gedaan bij Natascha in Alphen aan den Rijn. Zeer aan te bevelen!

Natascha legt alles zeer duidelijk uit. De diverse ontspanningsoefeningen tijdens de Mindful Walking worden zeer duidelijk en rustig uitgelegd!

Nogmaals, een 5 weekse cursus die ik van harte aanbeveel!

Miriam

Mindful Walk, oktober 2018

Ik heb veel geleerd tijdens de wandelingen. Ik hoor dan ook nog geregeld bepaalde zinnen van je…. Zoals: “ligt je tong los onder in je mond of strijk alle rimpels uit je gezicht”.

De Mindful Walks hebben me geholpen meer bewust te worden van wat er gebeurt in mijn lijf bij spanning/stress en hoe daarop te reageren.

Het wandelen hou ik er in, weer of geen weer!!

Hiske

Mindful Walk, november 2018

Lieve Natascha,

De eerste keer dat ik (met hulphond) bij jou kwam was ik redelijk opgefokt!!!

Dat ik de eerste keer na een bodyscan alleen nog maar kon gapen zegt voor mij wel wat…(Mijn hond lag trouwens ook buiten westen:)).

Wat heb ik door de lessen bij jou veel geleerd. Ik breng het dagelijks in praktijk en dat wil voor mij heel wat zeggen!!!!
Die apen krijg ik dus ook niet meer uit mijn hoofd, je wordt bedankt:):):)

Lieve Natascha bedankt voor alles en ik kom zeker nog langs voor een opfrissertje.
Dikke knuffel

Marjanne

Individuele coaching, juni 2018

Bij Natascha hebben mijn collega’s en ik een mindfulwalk gedaan. Ik moet zeggen dat ik sceptisch was voordat we deze activiteit aangingen. Nu ik dit een keer heb mogen ervaren ben ik als een blad aan de boom gedraaid. Het was een erg leuke ervaring en op deze manier mijn lijf nog beter leren kennen.

Rob

Mindful Walk Bizz Clinic, november 2018

Ik heb genoten van de cursus mindful walk die jij gaf.

Heerlijke ontspanningsoefeningen, fijne ademhalingsoefeningen, alles kwam aan bod. Loslaten, vertrouwen, gebruik van zintuigen etc. en dat alles met een leuke groep mensen in een prachtige natuur.

Het heeft mij goed gedaan en je wekelijkse mail met alle info over de oefeningen blijf ik beslist gebruiken. Dank je wel!

Deze cursus is beslist een aanrader!

Manon

Mindful Walk, juni 2018

Wij zochten een actief maar toegankelijk teamuitje voor ons clubje ING-collega’s. Natascha nam ons hiervoor mee naar het Amsterdamse Bos voor haar Mindful Walk. Gedurende deze 1,5u in contact komen met jezelf hebben we al veel opgestoken. Voor mezelf ben ik me nu veel meer bewust van mijn ademhaling en wat dit voor (of tegen!) je kan doen in een bepaalde situatie. Echt heel leerzaam en ook leuk. Natascha zorgt voor een open en prettige sfeer en weet heel snel wat de groep nodig heeft en wat niet. Ze is daarin flexibel en past haar training on the spot aan. Geen zweverigheid, wel praktisch toepasbare dingen waar ik nu al iets mee kan/doe in drukke situaties! Heel fijn, heel leerzam en vooral heel rustgevend. Complimenten!

Marleen

Mindful Walk Bizz Clinic, november 2018

Fijne mindful walk gedaan in Alphen aan den Rijn bij Natascha. Echt een aanrader. Dank voor de mooie wandelingen Natascha!

Glenda

Mindful Walk, december 2018

Maandag 21 mei heb ik in Alphen ad Rijn Mindful Walk gedaan bij Natascha van der Klooster. Ik was hier totaal niet bekend mee. Veel geleerd over je ademhaling en je zintuigen te gebruiken, vertrouwen hebben in jezelf en een ander. Natascha kan alles heel goed uitleggen. We hebben een geweldige ochtend gehad. Voor iedereen een aanrader.

Jolanda

Mindful Walk, 22 mei 2018

Wil jij ook weer rust in je hoofd en in je lijf?

Beste Natascha,
Ik ben zo blij dat ik de cursus bij jou heb gevolgd. Iedere dag heb ik daar nog profijt van. Mede hierdoor gaat het erg goed met mij.
Marianne

Mindfulness MBSR Training, mei 2018

De coaching door Natascha heeft me erg geholpen. Allereerst door te formuleren wat mijn hulpvraag was, wat is er eigenlijk niet in balans en hoe zou het zijn als het leven wel in balans is. Hoe zou dat eruit zien, hoe zou dat voelen. Natascha hielp om boven water te halen welke kleine stappen ik kan nemen om wat aan mijn situatie te doen. Natascha hielp om met meer vertrouwen aan oplossingen te kunnen denken omdat je het samen met iemand doet. Een lieve volhardende “buitenstaander”. Doodlopende gedachten, weggetjes die ik al zo vaak had afgelopen bleken wel een uitweg te hebben. De oefeningen die Natascha met mij deed brachten op een spontane en ontspannen manier naar boven wat ik eigenlijk heel graag zou willen veranderen en dat veel van die dingen niet zo onbereikbaar zijn als ze lijken. Heel erg fijn.

Eline

Individuele coaching, april 2018

Ik heb de 5 weekse cursus Mindful walk gedaan in Alphen a/d Rijn met Natascha van der Klooster. Ik ben super enthousiast over deze cursus. Was erg gezellig en heb veel geleerd waarvan ik de kennis goed in de praktijk kan brengen.

Agnes

Mindful Walk, 15 mei 2018

Omdat je bent aangehaakt op mijn geluksreis en me door jouw coaching prachtige inzichten geeft. Wat nu écht belangrijk is in de dingen die ik doe. Wat prioriteit mag krijgen en hoe dat aan te pakken. Dank je wel daarvoor lieve Natascha. Bij dit alles wordt ik gewoon altijd blij als ik je zie. Je vrolijke, rustige uitstraling resoneren bij me.

Judith

deelnemer coaching, september 2017

Wat was het een fijne, leerzame ervaring de mindfull walk van Gietervolgeluk. Dank je wel Natascha

Angelique

Mindful Walk, december 2018

Vandaag heb ik de Mindful Walk clinic in Alphen aan den Rijn gevolgd bij Natascha. Prachtig weer, nieuwe kennis opgedaan, enthousiaste deelnemers en Natascha zelf ook. Ook volg ik bij haar de 8-weekse Mindfulness MBSR training. Ook deze kan ik iedereen aanbevelen.

Astrid

Mindfulness Training & Mindful Walk, 21 mei 2018

Natascha, jij bent voor mij als een potje pokon, omdat je mij laat bloeien door jouw energie en jouw zijn! Thanx!!

Anita

deelnemer coaching, november 2017