INDIVIDUELE  WANDELCOACHING VOOR MEER RUST IN JE HOOFD

Je bent ambitieus, hebt een leuke baan en een druk sociaal leven. Eigenlijk heb je niets te klagen, en toch gaat het al een tijdje niet goed. Je zit niet lekker in je vel, je bent moe, steeds vaker overvalt je dat moedeloze gevoel dat het nooit meer goed komt. Je bent bang dat als je zo doorgaat je misschien wel een burn-out krijgt.

Zo kan het niet langer, maar waar moet je beginnen?

 • Ben jij vaak moe en gestresst en ben je daar helemaal klaar mee?
 • Verlang je naar rust en tijd voor jezelf, zonder dat je je daar schuldig over voelt?
 • Je blijft maar piekeren, het is nooit goed genoeg en legt de lat steeds een stukje hoger.
 • Je kunt geen keuzes maken, neemt steeds meer hooi op je vork en cijfert jezelf weg.
 • Je voelt je uitgeblust en hebt vaak een onrustig, onbestemd gevoel. Er komt niets uit je handen, je wil van alles maar je energielevel is ver onder nul.

Hoe zou je het vinden als jij je weer energieker, vrolijker, rustiger en meer in balans zou voelen?

Kom van die bank af en kom in beweging!

Als wandelcoach neem ik je mee naar buiten. Als je iets wilt veranderen, zul je in beweging moeten komen. Als je thuis op de bank of achter je bureau blijft zitten, verandert er niets aan je situatie.  Door samen te wandelen (en soms even buiten te spelen) kom je lekker in beweging. Soms staan we even stil om ontspanningsoefeningen waardoor je weer rust in je hoofd ervaart. Al wandelend kijken we of je de manier waarop je de dingen doet, zo kunt gaan doen dat je er weer energie van krijgt. Door met een andere blik naar je situatie te kijken krijg je een beter beeld hoe je de dingen direct anders kunt aanpakken. Stap voor stap kom jij weer in beweging en krijg je weer rust in je hoofd en in je lijf.

BEWEGING EN COACHING IN DE BUITENLUCHT

Een individueel wandelcoachtraject bestaat uit 6 sessie van 2 uur, op een tijdstip dat jou past. Voorafgaand aan het traject vindt een gratis kennismaking plaats en bepalen we jouw doelen. Jij, jouw situatie en jouw herstel staan centraal in het traject.

Wat levert het je op?

 • Wandelen werkt rustgevend. De aandacht gaat van je hoofd naar je lichaam, waardoor je meer rust in je hoofd ervaart.
 • Je ervaart weer plezier, piekert minder en voelt je weer ontspannen.
 • Rust in je hoofd en in je lijf, waardoor je in balans bent
 • Zelfvertrouwen, waardoor je grenzen durft te stellen en betere keuzes kan maken.
 • Stress situaties worden beter hanteerbaar, je raakt niet meer zo snel in paniek
 • Meer energie, een betere conditie en een positief zelfbeeld

Wil jij aan de slag om meer energie te krijgen en je vrolijker, rustiger en meer in balans te voelen?

Jouw investering is € 900,- voor 6 sessie van 2 uur (of 2 betalingen van € 475,-).  Hiervoor krijg je:

 • Een persoonlijk verslag van elke sessie zodat je de oefeningen thuis kunt nalezen  #MINDSET
 • Ingesproken luisteroefeningen zodat je ook thuis optimaal kunt ontspannen #MINDFUL 
 • Zes sessie van twee uur (twaalf uur!) bewegen in de buitenlucht. Wandelen, oefeningen, plezier #MOVEMENT

Anderen over Natascha

Omdat je bent aangehaakt op mijn geluksreis en me door jouw coaching prachtige inzichten geeft. Wat nu écht belangrijk is in de dingen die ik doe. Wat prioriteit mag krijgen en hoe dat aan te pakken. Dank je wel daarvoor lieve Natascha. Bij dit alles wordt ik gewoon altijd blij als ik je zie. Je vrolijke, rustige uitstraling resoneren bij m
Judith

september 2017

De coaching door Natascha heeft me erg geholpen. Allereerst door te formuleren wat mijn hulpvraag was, wat is er eigenlijk niet in balans en hoe zou het zijn als het leven wel in balans is. Hoe zou dat eruit zien, hoe zou dat voelen.

Natascha hielp om boven water te halen welke kleine stappen ik kan nemen om wat aan mijn situatie te doen. Natascha hielp om met meer vertrouwen aan oplossingen te kunnen denken, omdat je het samen met iemand doet. Een lieve volhardende “buitenstaander”. Doodlopende gedachten, weggetjes die ik al zo vaak had afgelopen bleken wel een uitweg te hebben. De oefeningen die Natascha met mij deed brachten op een spontane en ontspannen manier naar boven wat ik eigenlijk heel graag zou willen veranderen en dat veel van die dingen niet zo onbereikbaar zijn als ze lijken. Heel erg fijn.

Eline

april 2018