Individuele coaching

Individuele coaching

Je bent ambitieus, hebt een leuke baan en een druk sociaal leven. Eigenlijk heb je niets te klagen, en toch gaat het al een tijdje niet goed.

Je zit niet lekker in je vel, je bent moe. Steeds vaker overvalt je dat moedeloze gevoel dat het nooit meer goed komt. Je bent bang dat als je zo doorgaat je misschien wel een burn-out krijgt.

Zo kan het niet langer, maar waar moet je beginnen?

 • Nooit is het goed genoeg, je legt de lat steeds weer een stukje hoger. Toch blijf je maar piekeren, je hoofd staat nooit stil. Doodmoe rol je ‘s avonds in je bed. Als je dat al redt, want 9 van de 10 keer ben je in slaap gevallen op de bank.
 • Jezelf wegcijferen, geen keuzes kunnen maken, steeds meer hooi op je vork nemen. Wanneer houdt het nou een keer op? Je verlangt naar rust en tijd voor jezelf, zonder dat je je daar schuldig over voelt.
 • Je voelt je uitgeblust en hebt vaak een onrustig, onbestemd gevoel. Er komt niets uit je handen, je wil van alles maar je energielevel is ver onder nul.

Hoe zou je het vinden als jij je weer meer energie krijgt?

Rust in je hoofd en in je lijf ervaart? Je leven in balans!

Direct aanmelden

 

Jouw investering in het volledige traject is tijdelijk*:

EUR 987,- (btw vrij) 

 

897 EURO (btw vrij)

*(betaling van 3 termijnen van 329 euro mogelijk)

 

Samen de natuur in

Als je iets wilt veranderen, zul je in beweging moeten komen.

Als je thuis op de bank of achter je bureau blijft zitten, verandert er niets aan je situatie. Dus gaan we samen naar buiten, de natuur in.

We wandelen, praten en staan regelmatig stil om een oefening te doen.

Oefeningen waardoor de rust in je hoofd weer terugkeert. Zodat je weer gaat voelen en ontdekken wie jij bent. Ontdekken waar jij blij van wordt en hoe je je leven wilt inrichten.

Grenzen afbakenen en keuzes maken. 

Welke veranderingen je wil doorvoeren, maar vooral hoe je dat gaat doen zodat je niet terugvalt na een paar maanden. Je krijgt tools aangereikt die je de rest van je leven kunt gebruiken als het tegenzit in het leven.

Niet zweverig, wel effectief. 

Al wandelend kijken we of je de manier waarop je de dingen doet, zo kunt gaan doen dat je er weer energie van krijgt.

Stap voor stap kom jij weer in beweging en krijg je weer rust in je hoofd. 

Wat brengt het jou

Je (her)ontdekt weer wie je werkelijk bent. Waar jou kracht ligt  en hoe je dat talent kunt inzetten zonder dat je jezelf over de kop werkt.

Tijdens deze zes individuele sessie draait het even alleen om jou. Geen online programma, geen grote groep met vaste opdrachten. Dit draait traject draait om jou.

Je mag al je zorgen en twijfels uitspreken. Eruit gooien wat je dwars zit, hardop denken over wat jou op dat moment bezighoudt.

Je hoeft het even niet alles te weten of alleen op te lossen. Ik loop een aantal maanden met je mee op je pad en kijk objectief waar je vastloopt.

Ik deel met jou al mijn kennis. Tips, oefeningen, mooie metaforen of een opdracht die jou activeert en verder in beweging zet.

Jouw resultaat

Rust in je hoofd. Wandelen werkt rustgevend, vooral omdat we regelmatig stil staan bij onze omgeving. De aandacht gaat van je hoofd naar je lichaam, waardoor je direct meer rust ervaart.

 • Je hebt weer plezier, piekert minder en voelt je weer ontspannen. Vol energie kun je er weer tegenaan.
 • Zelfvertrouwen. Hierdoor durf je grenzen te stellen en je kan weer keuzes maken waar je achter staat. Een positief zelfbeeld, waardoor je weer straalt.
 • Stress situaties worden beter hanteerbaar. Geen paniekacties meer, je kunt zaken helder overzien en daar naar handelen.

Tarief 

 

Jouw investering in het volledige traject is *:

EUR 987,- (btw vrij)  

 

897 euro (btw vrij)

 

 *(betaling van 3 termijnen van 329 euro mogelijk)

Wat houdt het traject in

 • Je gaat 3 maanden op pad om voor eens en voor altijd af te rekenen met die onrust in je hoofd
 • Tijdens deze maanden ga je oefenen met mindfulness om meer rust in je hoofd te krijgen. Maar ook kijken we naar je belemmerende overtuigingen, met als resultaat meer zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.
 • In 6 individuele coachwandelingen gaan we samen naar buiten, 2 uur per keer. Niks moeten, even helemaal los van alles wat er speelt.
 • De verrassende locaties zorgen ervoor dat het nooit saai wordt en na afloop van dit traject kijk je met hele andere ogen naar jouw omgeving.
 • Je ontvangt een mooi vormgegeven werkboek waarin je alle theorie kunt nalezen. Ook is hierin voldoende ruimte om na afloop van elke wandeling jouw persoonlijke aantekening te noteren. Waardevol om te terug te lezen én het zorgt voor een blijvende verandering.
 • Heb je vragen tussen de afspraken door of het gevoel dat je vastloopt? Dat kan gebeuren als je met jezelf aan de slag gaat. Daarom mag je al je vragen gewoon appen of mailen gedurende dit traject. Ik beantwoord je berichtje dan binnen 24 uur.

Heb jij op dit moment nog vragen? Plan dan een vrijblijvende belafspraak in!

Anderen over Natascha

Ik voel mij aan het eind van het coachtraject rustiger, leef meer in het hier en nu. Blijkbaar straal ik dat ook uit. Ik krijg reacties vanuit mijn omgeving, er is iets anders aan je, maar wat? Ze kunnen de vinger er niet op leggen, maar ik voel het. Ik ben weer mijn rustige, vertrouwde ik, met nieuwe inzichten, die mag sprankelen als ze wil en het leven weer wat meer onbevangen aangaat. 

Als ik het leven even als niet makkelijk ervaar, weet ik hoe ik weer terug kan, naar het hier en nu. 

Ik heb jou als een supercoach ervaren. Je luistert en hoort echt wat ik zeg, vat goed samen. De wandelingen waren voor mij een feest. Een mix van spanning en vreugde, van regen en zonneschijn. 

Annie

De coaching door Natascha heeft me erg geholpen. Allereerst door te formuleren wat mijn hulpvraag was, wat is er eigenlijk niet in balans en hoe zou het zijn als het leven wel in balans is. Hoe zou dat eruit zien, hoe zou dat voelen.

Natascha hielp om boven water te halen welke kleine stappen ik kan nemen om wat aan mijn situatie te doen. Natascha hielp om met meer vertrouwen aan oplossingen te kunnen denken, omdat je het samen met iemand doet. Een lieve volhardende “buitenstaander”. Doodlopende gedachten, weggetjes die ik al zo vaak had afgelopen bleken wel een uitweg te hebben. De oefeningen die Natascha met mij deed brachten op een spontane en ontspannen manier naar boven wat ik eigenlijk heel graag zou willen veranderen en dat veel van die dingen niet zo onbereikbaar zijn als ze lijken. Heel erg fijn.

Eline