Individuele coaching

Introductiesessie coaching

Al een tijd gaat het niet zo lekker met je. En eigenlijk weet je het wel. Het is tijd om een nieuwe  weg in te slaan.

Voor de buitenwereld heb je het helemaal voor elkaar. Van binnen weet je dat het anders zit.

  • De buitenwereld ziet niet dat jij ‘s avonds uitgeput op de bank neerploft na je werkdag, terwijl je je hoofd maar doorgaat. .
  • Je bent moe, prikkelbaar, voelt je de hele tijd opgejaagd en onrustig. Toch lukt het je niet om tijd voor jezelf te nemen zonder dat je je daar schuldig over voelt.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Waarom lukt het je niet om verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen? 

Je wil echt iets veranderen, want je bent klaar met die negatieve flow waar je in zit. Dat sombere gedoe is niks voor jou en je vraagt je af of je misschien in een burn-out of depressie belandt bent.

Herkenbaar? Dan is een introductiesessie wandelcoaching iets voor jou.

Stap samen met mij uit de waan van de dag. Naar buiten. Ontspannen je verhaal doen, je hoofd helder krijgen, uitwaaien. Even alles van je af zetten. 

De eerste stap om ergens te komen, is besluiten dat je niet wilt blijven waar je bent!

Aanbieding*

 

Ontdekken of individuele coaching in de buitenlucht iets voor jou is: 

EUR 147,-,- (btw vrij) 

 

79 euro (btw vrij)

 

*Meteen de diepte in, in een sessie van 2 uur. Het levert je direct inzicht, inspiratie en rust in je hoofd op.

 

Ga je mee naar buiten?

Ik ben Natascha, en in de buitenlucht begeleid ik vrouwen die last hebben van stress, piekeren en burn-out klachten hun leven weer in balans te brengen

Werkdruk, of juist geen uitdaging meer in je werk, veranderingen in je privéleven door bijvoorbeeld echtscheiding of ziekte van familieleden. Het heeft allemaal invloed op jouw geluk.

Spanning en stress nemen toe, soms zelfs met burn-out klachten. Je sleept je door elke dag heen, hebt het gevoel niet erg productief te zijn en bent ‘s avonds doodmoe.

Het is soms lastig zelf te ontdekken welke veranderingen nodig zijn om weer plezier te ervaren en je doelen te bereiken.

Als mindfulnesscoach help ik jou de regie over je leven weer terug te pakken én ik leer je tools die je kunt toepassen in je dagelijks leven.

Niet zweverig, wel effectief. Door samen met mij naar buiten te gaan kom jij tot nieuwe inzichten, maar vooral: Rust in je hoofd! 

Je leven in balans!

 

Praktische informatie

Wil jij op een laagdrempelige manier ervaren hoe wandelcoaching jou kan helpen weer rust in je hoofd te ervaren?

Tijdens de introductiesessie gaan we direct aan de slag. We onderzoeken hoe het komt dat je de laatste tijd steeds het gevoel hebt dat alles je teveel is en wat jij kunt doen om je weer beter te voelen. Door het wandelen, in combinatie met mindfulness, kom je uit je hoofd. Je ervaart rust en ruimte. Een eerste stap om weer dichter bij jezelf te komen. 

Je hebt de tijd om te voelen of mijn manier van coachen bij je past. Spreekt het je aan, dan kun je starten met een individueel coachtraject. De kosten van de introductiesessie wordt in mindering gebracht op het individuele traject. 

We wandelen in het gebied vanaf Alphen aan de Rijn tot aan de bollenstreek en kust. Na aanmelding neem ik contact met je op en spreken we samen een passende locatie af. 

 

Na deze sessie

 

Heb je weer rust in je hoofd. Wandelen in de natuur geeft nieuwe energie, zodat je met een heldere blik naar jouw situatie kunt kijken. 

Ik geef je een oefening mee die je ook na deze sessie heel makkelijk kunt toepassen op momenten dat je je gestrest of onrustig voelt. 

Je hebt bovendien inzicht in wat jouw volgende stap is. We gaan direct de diepte in en antwoorden vinden die jou helpen om richting te bepalen. Ontdek wat jij nodig hebt, waar je blij van wordt en zet je verlangen om in daadkracht.

Tijdens de introductiesessie ontdek je of individuele coaching in de buitenlucht bij jou past.

Meer over individuele coaching in de buitenlucht lees je hier. 

Aanbieding

 

Ontdekken of individuele coaching in de buitenlucht iets voor jou is: 

EUR 147,- (btw vrij) 

 

79 euro (btw vrij)

 

Meteen de diepte in, in een sessie van 2 uur. Het levert je direct inzicht, inspiratie en rust in je hoofd op.

Plan nu jouw introductiesessie

Wil jij ontdekken of individuele coaching in de buitenlucht bij jou past? Regel dan nu jouw introductiesessie. Na het invullen van dit formulier neem ik binnen 48 uur telefonisch contact met je op om een afspraak en locatie in te plannen. 

15 + 1 =

Anderen over Natascha

Omdat je bent aangehaakt op mijn geluksreis en me door jouw coaching prachtige inzichten geeft. Wat nu écht belangrijk is in de dingen die ik doe. Wat prioriteit mag krijgen en hoe dat aan te pakken. Dank je wel daarvoor lieve Natascha. Bij dit alles wordt ik gewoon altijd blij als ik je zie. Je vrolijke, rustige uitstraling resoneren bij me.
Judith

De coaching door Natascha heeft me erg geholpen. Allereerst door te formuleren wat mijn hulpvraag was, wat is er eigenlijk niet in balans en hoe zou het zijn als het leven wel in balans is. Hoe zou dat eruit zien, hoe zou dat voelen.

Natascha hielp om boven water te halen welke kleine stappen ik kan nemen om wat aan mijn situatie te doen. Natascha hielp om met meer vertrouwen aan oplossingen te kunnen denken, omdat je het samen met iemand doet. Een lieve volhardende “buitenstaander”. Doodlopende gedachten, weggetjes die ik al zo vaak had afgelopen bleken wel een uitweg te hebben. De oefeningen die Natascha met mij deed brachten op een spontane en ontspannen manier naar boven wat ik eigenlijk heel graag zou willen veranderen en dat veel van die dingen niet zo onbereikbaar zijn als ze lijken. Heel erg fijn.

Eline