Over Natascha

Mindfulness, maar jij bent toch helemaal niet zweverig? Dat is wat de meeste mensen zeggen als ze horen dat ik iets met mindfulness doe. Herkenbaar, want ook ik dacht een aantal jaar geleden bij mindfulness aan uren mediteren op een matje, liters muntthee drinken en veel wierook branden.

Als werkende moeder met een verantwoordelijke baan als manager in de financiële dienstverlening had ik daar echt geen tijd voor. Ik was vooral druk met zorgen dat iedereen het naar z’n zin had, zowel privé als zakelijk. Tijd voor mezelf nam ik niet. Ik had weinig energie en had geen idee meer waar ik zelf blij van werd. Ergens diep in mij wist ik, dat er meer uit het leven te halen moest zijn, meer dan alleen maar werken en zorgen voor. Maar hoe ik dat aan moest pakken, daar had ik geen idee van. Ter compensatie ging ik nog harder werken, ik legde de lat nog hoger. Met als gevolg dat ik mezelf volledig wegcijferde, ik leefde volledig op de automatische piloot. Genieten stond niet meer in mijn woordenboek.

Ik realiseerde me dat er echt iets moest veranderen en ging aan de slag met mijn persoonlijke ontwikkeling. Door NLP leerde ik dat het eigenlijk heel makkelijk is om je mindset te veranderen en daarmee dus de manier hoe je je voelt. Mindfulness gaf mij de tools om dingen te accepteren zoals ze zijn, wat rust in mijn hoofd geeft waardoor de drukte van alledag veel beter te handelen is.

Tegenwoordig vind ik het belangrijk om voldoende tijd te besteden aan de dingen waar ik blij van wordt. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, een wandeling te maken of even op een rustig plekje naar de zonsondergang te kijken, om te fotograferen. Als het even kan kun je mij vinden in mijn moestuin, aan het genieten van alles wat daar groeit. Als ik in de tuin aan het rommelen ben krijg ik inspiratie, nieuwe energie en vooral: een leeg hoofd. Hoe druk mijn dag ook is, na een bezoek aan de tuin ben ik weer helemaal in balans.

Bovendien ontdekte ik dat ik enorm veel energie krijg als ik anderen kan helpen meer balans in hun leven te krijgen. Ik geloof dat iedereen het verdient om volop van het leven te genieten. Ik vind het heerlijk dat ik daaraan kan bijdragen, door gewoon mijzelf te zijn, een luisterend oor te bieden, vragen te stellen die nieuwe inzichten geven. Door je te laten ervaren dat mindfulness niet zweverig is, maar dat je door kleine momenten van aandacht in je dag te integreren je de dag anders kunt beleven. Dat je ook mindful kunt zijn als je koffie drinkt en dat een kopje muntthee op z´n tijd ook best heel lekker kan zijn.

Voel jij je aangesproken en wil je meer weten? Wil jij ook je leven in balans? Heb je vragen?

Ik ga graag met je in gesprek. Stuur me een bericht.

Natascha

Anderen over Natascha

 

Lees de ervaringen van andere  mensen die je zijn voorgegaan  en al een training of een individueel coachtraject hebben  gevolgd bij Natascha van Gieter  vol geluk. 

Wacht niet langer en maak  meteen een afspraak voor een  vrijblijvende intake.

Want hoe zou het zijn als jij je energieker, vrolijker, rustiger en meer in balans zou voelen? 

Kom van die bank af en kom in beweging! 

 

 

Mijn achtergrond

Met een achtergrond in de financiële dienstverlening kan ik de link leggen tussen het vaak stressvolle, werkende leven en de rol die mindfulness daarin kan spelen. Geen zweverig gedoe, maar een heldere visie en concrete handvaten.

Als bevlogen professional hecht ik er waarde aan mij te blijven ontwikkelen en groeien, persoonlijk en professioneel. Zo kan ik jou de kwaliteit leveren die je verdient. Een greep uit mijn opleidingen en trainingen:

  • NLP Practioner
  • MASTER NLP Practioner
  • Kundalini Yoga Coaching
  • Leergang Coachen met Impact
  • Gecertificeerd NLP Coach
  • Geaccrediteerd Mindfulness (MBSR) Trainer
  • Mindful Walk instructeur (mindful run nederland)