Mindful Walk

Wandelen met aandacht, jezelf beter ontspannen, beter met stress omgaan en meer energie. je krijgt weer (meer) energie. Door Mindful Walk ervaar je rust in je hoofd en in je lijf en je leert hoe je dit gevoel in je dagelijks leven vast kunt houden. Als Mindful Walk instructeur ben ik aangesloten bij Mindful Run Nederland en verzorg ik de Mindful Walk cursus in Gemeente Alphen aan den Rijn. 

  • 5-weekse cursus Mindful Walk € 95,- incl BTW* (voor 5 lessen van 1,5 uur)
  • Clinic/Mindful Walk Special € 15,- incl. BTW* (voor 1,5 uur)
  • 5-weekse cursus individueel € 375,- incl. BTW* (voor 5x 1,5 uur)

*Bedrijven excl BTW.

Bekijk hier de agenda met startdata Mindful Walk.

 

Mindfulness Training

Minder piekeren, meer genieten en meer rust, ontspanning en balans in je leven? De mindfulness training MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) is een bewezen effectieve methode die wereldwijd wordt aangeboden ter vermindering en preventie van stress. 

 

  • 8-weekse Mindfulness MBSR Training € 450,- incl. BTW* (voor 8 lesssen van 2,5 uur + extra deelname aan Mindful Walk Special)

Voor meer informatie over de Mindfulness Training klik hier.  

 

Individuele coaching

Het individuele coaching traject bestaat uit zes sessies van twee uur, waarin wij samen op pad gaan, in de natuur of in de stad. Wandelen in combinatie met ademhalingstechnieken, Mindfulness en NLP. Het traject staat daarmee in het teken van werken aan emotioneel en fysiek herstel met 100% aandacht voor jou. Voorafgaand bespreken we tijdens een intakegesprek je coachvraag. Het programma dat je zes weken gaat volgen, wordt in de vorm van maatwerk hierop afgestemd. 

 

  • € 900,- incl. BTW* (bedrijven excl. BTW)

Kostenvergoeding

Verschillende organisaties bieden een kostenvergoeding aan voor de mindfulness training MBSR. Hier de mogelijkheden voor je op een rij gezet.

Zorgverzekeraars

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden cursussen ten behoeve van uw gezondheid. Zorg & Zekerheid vergoedt per 2018 50% van de 5-weekse cursus Mindful Run/Walk. Kijk voor de zorgverzekeraars die in 2018 de Mindfulness MBSR training vergoeden op zorgwijzer. Check ten alle tijde zelf uw zorgverzekering. Indien nodig kunt altijd in het volgende kalenderjaar uw zorgverzekering aanvullen of wijzigen.

De training gevolgd te worden bij een categorie 1 mindfulness trainer, lid VMBN

Werkgever

Ziekteverzuim kost een bedrijf veel geld. Je werkgever heeft er dus groot belang bij om ziekteverzuim te voorkomen. Individuele coaching en Mindfulness krijgt bij werkgevers steeds meer erkenning als betaalbaar en effectief energiemanagement programma voor medewerkers. Bijna elke organisatie heeft een opleidingsbudget per medewerker. Dit budget kun je inzetten voor een mindfulness training of individuele coaching. Schroom dus niet om op je werk na te vragen of de training wordt vergoed. Ik help je graag om het gesprek met je werkgever voor te bereiden.

UWV

Als je een uitkering hebt, loont het de moeite te onderzoeken of het UWV een deel van de kosten voor individuele coaching of de  mindfulness training wil voldoen. Van belang is goed te motiveren hoe individuele coaching of een mindfulness training kan bijdragen aan het (sneller) vinden van een baan en aan het goed blijven functioneren in een baan. Ik denk hierover graag met je mee.

Gemeente

Het ondersteunen van mantelzorgers is voor veel gemeenten een speerpunt. Als mantelzorger kun je een beroep doen op Wmo gelden voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding van de kosten van de training. Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.