Nog even, dan is het kerst. Een mooie, sfeervolle, maar vooral ook een drukke tijd van het jaar. Een tijd waarin er genoeg mooie kleine geluksmomentjes zijn, maar ook een tijd waarin we onszelf soms zo hard voorbij lopen dat we die kleine geluksmomentjes niet meer zien.

Daarom maakte ik speciaal voor jou deze kerstvideo. Om je hele fijne feestdagen te wensen en je eraan te herinneren dat je ook in deze drukke periode de tijd mag nemen om die kleine geluksmomenten te zien.

 

 

Gebruik de kerstperiode vooral ook als moment om weer even de balans op te maken. Ben je tevreden over hoe het afgelopen jaar is verlopen? Of had je wel wat meer rust willen pakken? Wat meer momenten voor jezelf willen hebben?

Als dat zo is, plan dan een gratis kennismakingsgesprek met me in. Ik denk graag met je mee over wat voor jou werkt om weer rust in je hoofd te krijgen. Individueel of in groepsverband, lekker in de buitenlucht of heerlijk binnen. Mogelijkheden genoeg. Je hoeft me alleen maar een berichtje te sturen en dan neem ik contact met je op.

Ik wens je alvast fijne dagen en een ontspannen 2020 toe!

Hartelijke groet,

Natascha van der Klooster

www.gietervolgeluk.nl

natascha@gietervolgeluk.nl

(06) 54248767