“Zo bijzonder hoe ik na één wandeling met jou al zo’n rust voel. Eigenlijk zou iedereen dat eens moeten ervaren.”

Het is niet voor het eerst dat ik deze woorden hoor na afloop van een coachwandeling. Buiten zijn, wandelen, even samen op een stil plekje de tijd nemen voor een ademhalingsoefening. De tijd nemen om je verhaal te doen en te onderzoeken welke stappen voor jou haalbaar zijn in de verandering die je wil inzetten.

Het is al zo vaak zó waardevol gebleken!

En ja, ook ik gun het iedereen om dat gevoel van rust te mogen ervaren. Inmiddels weet ik zelf heel goed wat ik kan doen om in de drukte van alledag tijd voor mezelf kan nemen. Tijd om op te laden, zodat ik daarna weer lekker mee kan gaan op de flow van alledag. Heb ik een schatkist aan tools die ik in kan zetten zodat ik altijd een moment voor mezelf kan nemen, ondanks m’n propvolle agenda.

Dus bedacht ik iets nieuws. Een introductiesessie wandelcoaching. Zodat jij op een laagdrempelige manier kunt ervaren hoe wandelcoaching jou weer rust in je hoofd geeft. Direct aan de slag dus. Onderzoeken hoe het komt dat je de laatste tijd steeds het gevoel hebt dat alles je teveel is en wat jij kunt doen om je weer beter te voelen. Vanaf nu te boeken dus, een introductiesessie wandelcoaching met mij.

Of je kunt ‘m WINNEN!

Want ik geef er één cadeau. In de video hoor je hoe jij deze introductiesessie kunt winnen.

 

 

Niet twijfelen dus, maar meteen even reageren. Voordat het je het vergeet in de drukte van de dag. Dat zou zonde zijn.Je kunt tot en met 31 juli 2020 meedoen met deze winactie. Op 1 augustus neem ik contact op met de winnaar. Misschien wel met jou.

En misschien is het niks voor jou, maar ken je wel iemand die je een introductiesessie wandelcoaching met mij gunt? Dan is het superfijn als je deze video deelt!

Wil jij echt rust in je hoofd? Even niks moeten, minder piekeren en je weer lekker ontspannen voelen? Geef je dan nu op!

Hartelijke groet,

Natascha van der Klooster

www.gietervolgeluk.nl

natascha@gietervolgeluk.nl

(06) 54248767