Zo. De eerste, volle werkweek van het jaar zit erop. Voor de meesten is het ‘normale’ leven weer begonnen. Werk, sporten, wat eten we vandaag, dat soort gewone dingen. Best lekker, maar voor je het weet stap je ook weer in de valkuil van teveel hooi op je vork, te druk, alles tegelijk willen doen. Zelfs in deze eerste werkweek van het nieuwe jaar voel je de druk al toenemen. Onrust in je lijf. Je hoofd ontploft bijna. Stressssss!!

Misschien had jij aan het begin van dit jaar wel goede voornemens gemaakt: Meer bewegen, goed voor jezelf zorgen, minder stressen. Dit jaar zou je echt gaan zorgen dat je meer rust in je hoofd krijgt, dat je die onrust uit je lijf krijgt. Hoe staat het daar nu mee, met die voornemens? Kun je het volhouden, of komt de klad er al weer in?

Mindfulness gaat over alles wat jij zelf kunt doen om lekkerder in je vel te zitten, om meer ‘naar je lichaam te luisteren’. Minder stress, meer energie en rust in je hoofd. Je gaat meer bewegen, goed voor jezelf zorgen. Kortom, minder stressen. Gewoon, lekker jezelf zijn.

Ook ik had een volle werkweek, een week waarin naast m’n ‘normale’ dingen een aantal kennismakingsgesprekken met nieuwe deelnemers aan de mindfulnesstraining en individuele coaching gepland stonden. Om te zorgen dat ik dan toch goed voor mezelf zorg, lekker in beweging blijf en de rust bewaar, doe ik die kennismakingen het liefst tijdens een wandeling. Kunnen we meteen een eerste mindful oefening doen.

Wandel je een stukje mee?

 

 

Ik hoop dat je vandaag de tijd neemt om de oefening te doen. Leuk als je me laat weten hoe het voor je was.

Denk je dat mindfulness iets voor jou is? Op een nuchtere, praktische manier, zodat je alles wat je leert ook kunt toepassen in je dagelijks leven?

Maandag 13 januari 2020 start de 8-weekse Mindfulness training in Alphen aan den Rijn. Schrijf jij je voor 8 januari in, dan krijg je als BONUS de 5-weekse Mindful Walk cursus (t.w.v. € 95,-) cadeau. Stuur je me een berichtje als je mee wilt doen? Dan hebben we dit weekend nog telefonisch contact en staat er maandag een stoel voor jou klaar. Lijkt mij leuk als jij erbij bent!

Hartelijke groet,

Natascha van der Klooster

www.gietervolgeluk.nl

natascha@gietervolgeluk.nl

(06) 54248767